Livilea Academy

KURSUSPROGRAMMER

Ved alle kurserne er der max 10 kursister på hvert hold

Paint like a Saint – Original

DKK 2.495,00

CLUB LIVILEA DKK 1.996,00

Gloss like a boss

DKK 2.495,00

CLUB LIVILEA DKK 1.996,00

The Toolbox!

DKK 4.770,00

CLUB LIVILEA DKK 3.816,00

Livilea Popup

DKK 2.195,00

CLUB LIVILEA DKK 1.696,00

Opfølgning

Opfølgning ca. 3 uger efter hvert kursus, om eventuelle problemer man støder på i forbindelsen med udføring af teknikkerne eller brug af teorien. Der sættes ca. 30 min af til et digitalt møde, hvor man kan stille Liva spørgsmål og tale om de udfordringer der eventuelt har været. Dette er valgfrit og kun et opfølgende tilbud som medfølger alle kurser. 

Hvem er jeg?

Jeg har undervist professionelle farvebrands siden 2010. Jeg har været selvstændig siden 2007 og har haft elever i alle årene, så jeg har en bred erfaring med at undervise både udlærte frisører og elever. Da jeg stadig har en aktiv salon, og nyder at have kunder stadig, så har jeg en særlig forståelse for hvad der er behov for i vores hverdag og hvad der fungere i “real life”.

Mine kurser er lavet ud fra et princip, der betyder at du kan gå direkte hjem og bruge det aktivt i salonen. Alt er til for at du som frisør for nogle nye værktøjer med hjem som kan hjælpe dig med at optimere din tid, teori og teknik -og dermed omsætning i salonen…

Jeg har et særligt ømt punkt for at undervise, for jeg har selv haft indlærings-vanskeligheder og kender alt til at det kan være svært at optage ny viden og få den til at sidde fast! 

Jeg glæder mig til at vise nogle nye veje at forstå tingene på, og til at byde frisører velkommen på vores Academy i København.

For tilmelding eller
yderligere info kontakt os her