Livilea Academy

KURSUSPROGRAMMER

Ved alle kurserne er der max 10 kursister på hvert hold

Club Livilea

DKK 45,00

Bliv en del af CLUB LIVILEA

____________

En medlemsklub kun for frisører med særlige medlemsrabatter og fordele ved kurser, samt gratis tips og tricks.

Paint like a Saint

DKK 2.495,00

CLUB LIVILEA DKK 1.996,00

____________

Et farvekursus hvor du får den helt specielle kombination af folier og frihåndsteknik, som giver det populære balayage look.

Gloss like a boss

DKK 2.495,00

CLUB LIVILEA DKK 1.996,00

____________

Lær at lave de flotteste glossing og toninger, og forståelsen for neutralisering og ophævelse af uønskede pigmenter.

Livilea Popup

DKK 2.195,00

CLUB LIVILEA DKK 1.696,00

 

____________

Pop-up kurset ændrer sig fra sæson til sæson. Klik dig ind for at læse mere om netop denne sæsons kursus.

The Toolbox!

DKK 4.770,00

CLUB LIVILEA DKK 3.816,00

____________

En komplet opfriskning af farveteorien, men på en anderledes, visuel og kreativ måde, så vi frisører ikke falder i søvn undervejs.

Opfølgning

Opfølgning ca. 3 uger efter hvert kursus om eventuelle problemer man støder på i forbindelsen med udføring af teknikkerne eller brug af teorien. Der sættes ca. 30 min af til et digitalt møde, hvor man kan stille Liva spørgsmål, og tale om de udfordringer der eventuelt har været. Dette er valgfrit og kun et opfølgende tilbud, som medfølger alle kurser. 

Hvem er jeg?

Jeg har undervist professionelle farvebrands siden 2010. Jeg har været selvstændig siden 2007, og haft elever i alle årene, så jeg har en bred erfaring med at undervise både udlærte frisører og elever. Da jeg stadig har en aktiv salon, og nyder at have kunder stadig, så har jeg en særlig forståelse for, hvad der er behov for i vores hverdag, og hvad der fungerer i “real life”.

Mine kurser er lavet ud fra et princip, der betyder, at du kan gå direkte hjem og bruge det aktivt i salonen. Alt er til for, at du som frisør får nogle nye værktøjer med hjem, som kan hjælpe dig med at optimere din tid, teori og teknik – og dermed omsætning i salonen…

Jeg har et særligt ømt punkt for at undervise, for jeg har selv haft indlæringsvanskeligheder, og kender alt til, at det kan være svært at optage ny viden og få den til at sidde fast! 

Jeg glæder mig til at vise nogle nye veje at forstå tingene på, og til at byde frisører velkommen på vores Academy i København.

For yderligere info kontakt os her