Livilea Academy

KURSUSPROGRAMMER

Ved alle kurserne er der max 10 kursister på hvert hold

På dette kursus vil der blive gennemgået hvordan man på bedst vis laver en flot toning eller glossing (-og hvad forskellen er på de to ting) som finish på lysnings processer.

En dybere forståelse for hvordan man korrigerer de underliggende pigmenter man får som resultat efter lysning, og en gennemgang af den teoretiske viden omkring det.

Det er en fuld dag hvor vi først gennemgår teorien, og derefter arbejder på mannequin hoveder hvor du vil blive udfordret i at omsætte teorien til praktisk ved både at ophæve intense varme pigmenter på dukke hovedet, og lave sarte blonde farver og se forskellen på dem.

Dagen vil vare fra 9.00-17.00 og der vil være forplejning hele dagen.

Pris 1.995 DKK

1 dags træning inklusiv forplejning.

Kontakt os for næste kursusdatoer.

På dette kursus får du Livas helt egen kombination af folier og frihånds teknikker der giver det populære Balayage look som rigtig mange kunder efterspørger lige nu.

Fordelen ved denne teknik er at man bruger mindre tid og har langt større kontrol omkring applikationen af farven så man undgår “blødere”, skjolder og andre ujævnheder i resultatet.

Denne teknik kan tilpasses den enkelte kunde ønske og justeres i forhold til hvor mørkt eller lyst et resultat der ønskes. Så du kommer hjem med en stabil teknisk base som du kan bygge din personlige stil videre på.

Det er en fuld dag med først en demonstration, og derefter Hands-on først på mannquin hoved og derefter på rigtig model så vi kan få en rigtig “kundeoplevelse” og til sidst tage nogle flotte billeder som kan bruges på sociale medier eller lignende.

Dagen vil vare fr 9.00-17.00 og der vil være forplejning hele dagen.

Pris 1.995 DKK

1 dags træning inklusiv forplejning.

Kontakt os for næste kursusdatoer.

Til de elever der lige er startet. De er på første år af deres uddannelse og helt nye i faget.

Vi vil bruge 3 intense dage på at træne basis farveteknikker som bundfarve, helfarver, toninger, de første simple folieteknikker og en masse føntørringsteknik, så din elev kommer hjem fuldt udstyret med evnerne til at assistere på de første former for farvekunder, og følge det helt til dørs, med en perfekt finish i form af føntørring og styling.

Der vil blive øvet på dukkehoveder, som eleverne får med hjem, så mester kan se resultatet af deres hårde træning. Der sluttes af på en rigtig model, så eleverne får oplevelsen af en rigtig kundebehandling. Dagene vil vare fra kl. 9.00–17.30, og er inklusive forplejning i løbet af dagen.

Pris 4.595 DKK

3 dages træning inklusiv forplejning.

Kontakt os for næste kursusdatoer.

Til de elever der er startet på hovedforløbet.

Eleven vil inden kurset skulle udfylde et skema sammen med mester, og beskrive hvilket niveau og behov de har inden kurset. Derefter trænes der intenst ud fra skemaet, i fx. folieteknikker, frihåndsteknikker (som balayage) og diverse trends som er oppe i tiden. Det kan også være root smudges, Faceframe og Color Melt. Hver enkelt elev får træning på deres eget niveau og ud fra deres behov.

Der vil blive øvet på dukkehoveder, som eleverne får med hjem, så mester kan se resultatet af deres hårde træning. Der sluttes af på en rigtig model, så eleverne får oplevelsen af en rigtig kundebehandling. Dagene vil vare fra kl. 9.00–17.30, og er inklusive forplejning i løbet af dagen.

Pris 6.595 DKK

4 dages træning inklusiv forplejning.

Kontakt os for næste kursusdatoer.

To dages gennemgang af farveteori. Her vil der blive bygget på grundteorien, som eleven har fået via skolen og eleven kommer hjem med en viden der gør, at de kan arbejde selvstændigt med at tage beslutninger omkring farveopskrifter, og være i stand til at lave farvekorrektioner og andre store udfordringer.

De vil blive undervist på en anderledes og kreativ måde som imødekommer det menneske der til hverdag er vandt til at bruge sin krop fysisk og har svært ved at sidde på en stol hele dagen.

De to dage vil blive sluttet af med en teoritest (der er i samme stil som ved svendeprøven), som viser hvilket høje niveau de afslutter på, så mester er sikker på elevens kompetencer inden for farver. Dagene vil vare fra kl 9.00–17.30, og der vil være forplejning i løbet af dagen.

Pris 2.995 DKK

2 dages træning inklusiv forplejning.

Kontakt os for næste kursusdatoer.

Få en gennemgribende opfriskning af farveteorien. På to dage vil vi komme hele teorien igennem, men på en anderledes og kreativ måde, som imødekommer mennesker som til hverdag er vandt til at bruge sin krop fysik og ikke har nemt ved at sidde på en stol hele dagen.

Dagene vil vare fra kl 9.00–17.30, og der vil være forplejning i løbet af dagen.

Pris 2.995 DKK

3 dages træning inklusiv forplejning.

Kontakt os for næste kursusdatoer.

Opfølgning

Opfølgning ca. 3 uger efter hvert kursus, om eventuelle problemer man støder på i forbindelsen med udføring af teknikkerne eller brug af teorien. Der sættes ca. 30 min af til et digitalt møde, hvor man kan stille Liva spørgsmål og tale om de udfordringer der eventuelt har været. Dette er valgfrit og kun et opfølgende tilbud som medfølger alle kurser. (Ved elevkurserne, vil mester og elev tage mødet sammen)

Hvem er jeg?

Jeg har undervist professionelle farvebrands i over 10 år. Jeg har været selvstændig siden 2007 og har haft elever i alle årene, så jeg ved præcis hvor meget tid det normalt tager, at træne en elev op til at yde den professionelle service der skal til, før at vi som mestre, kan sætte dem til at lave hår på kunder. Det er kostbar tid og mange penge i lønninger, før det begynder at vende til en indtægt i stedet for en udgift.

Jeg kan hjælpe med at speede den proces op og gøre din elev klar til kunder på ganske kort tid, med den intense træning de får i løbet af kurset. Min erfaring som konkurrencefrisør gør, at jeg har en speciel tilgang til at træne dem i tid, og sørge for at de er effektive i deres opgaver. Min erfaring som educator gør, at jeg har en ekstra viden omkring teknik og teori, og træningen i at formidle det til kursisterne.

Jeg har et særligt ømt punkt for elever, og elsker at undervise dem og vise dem nye veje at forstå tingene på. Jeg glæder mig til at byde dem velkommen på vores Academy i København.

For tilmelding eller
yderligere info kontakt os her