Salon

At være en god frisør handler ikke kun om teknik

Det handler ligeså meget om at lytte omhyggeligt til vores kunder og få en dybere forståelse for, hvad der virker for dig.

Hos Livilea er vi to frisører, der er specialiseret inden for klip og især farve, som elsker at skabe og være innovative. Vi stræber efter at skabe en salon med charme og hyggelig atmosfære, en stemning som i hjemmet.

Vores mål som frisører er, at give dig et sted hvor du er tryg, så vi sammen kan opnå de bedste resultater for dig og dit hår. Dit look skal se godt ud, føles rigtigt, og være let for dig at håndtere længe efter du har forladt salonen.

Så om du søger inspiration til din næste frisure, eller den perfekte farve eller hvad du går og drømmer om, vil vi gerne møde dig i salonen og gøre dine ønsker til virkelighed. Kom endelig ind i salonen på Vesterbro i København og tag en snak med os.

Hvem er vi?

Turner

Liva

  Priser

Det er ikke altid så lige til…
Alle vores priser er vejledende – fordi det ikke nødvendigvis altid er sådan at en kvinde har langt hår, men måske er super korthåret, så vi bruger mindre tid, og så betaler du lidt mindre – Du kan være en meget langhåret mand eller har enormt meget hår, der kræver ekstra tid, ja så koster det lidt mere. Måske trænger du bare lige til at få rette lidt til, og det tager os 15 min, ja så er det kun det du betaler for, dog kræver det altid lige en snak over telefon eller i salonen, hvis man skal have en speciel aftale, så vi får sat den rigtige tid af.

Vær ikke bange for at komme forbi og spørge om en pris på det du kunne tænke dig at få lavet, det er ikke angst for prisen der skal holde dig tilbage.

Vores priser er baseret på vores anciennitet og erfaring, så det betyder at du som kunde kan være tryg i at vi har forståelse for både behov og budget og kan sammensætte det så ønskerne kan opfyldes på bedste vis.

Alle nye kunder får en grundig konsultation inden man går i gang med behandlingen.

 

 

Se alle priser i online bookingen.

Begge frisører har været udannet siden år 2000. 

 

Alle vores priser er vejledende.