Salon

At være en god frisør handler ikke kun om teknik

Det handler ligeså meget om at lytte omhyggeligt til vores kunder og få en dybere forståelse for hvad der virker for dig.

Hos Livilea er vi frisører der er specialiseret inden for klip og især farve, og vi elsker at skabe og være innovative. Vi stræber efter at skabe en salon med charme og hyggelig atmosfære, en stemning som i hjemmet.

Vores mål som frisør er at give dig et sted du er tryg, så vi sammen kan opnå de bedste resultater for dig og dit hår. Dit look skal se godt ud, føles rigtigt, og være let for dig at håndtere længe efter du har forladt salonen.

Så om du søger inspiration til din næste frisure, eller den perfekte farve eller hvad du går og drømmer om, vil vi gerne møde dig i salonen og gøre dine ønsker til virkelighed. Kom endelig ind i salonen på Vesterbro i København og tage en snak med os.

Vores team

Vores team er Liva som er indehaver, samt de andre utrolige talentfulde og ambitiøse “frisøser”, som alle deler visionen.

Priser

Det er ikke altid så lige til…
Alle vores priser er vejledende – fordi det ikke nødvendigvis altid er sådan at en kvinde har langt hår, men måske er super korthåret, så vi bruger mindre tid og så betaler du lidt mindre – Du kan være en meget langhåret mand eller har enormt meget hår der kræver ekstra tid, ja så koster det lidt mere. Måske trænger du bare lige til at få rette lidt til, og det tager os 15 min, ja så er det kun det du betaler for, dog kræver det altid lige en snak over telefon eller i salonen hvis man skal have en speciel aftale så vi får sat den rigtige tid af.

Vær ikke bange for at komme forbi og spørge om en pris på det du kunne tænke dig at få lavet, det er ikke angst for prisen der skal holde dig tilbage.

Vores priser er baseret på frisørens anciennitet og erfaring, så det betyder at du som kunde kan vælge det niveau som du har brug for at frisøren skal have, ud fra dit behov og budget. 

Vi er også en salon der tager ansvar for branchen og det betyder vi uddanner elever. Så du vil sagtens kunne støde på at der er en elev der assisterer en udlært frisør i dine behandlinger. Eleverne laver aldrig behandlinger de ikke kan udføre på samme niveau som en udlært frisør, så du kan være ganske tryg hvis du kommer i deres hænder. De oplæres i moduler, så en elev kan være fuldt færdig trænet i en type behandling, men stadig øve og dygtiggøre sig på en anden.

 

Master Stylist

Minimum udannet i 10 år. 

Klip inklusiv konsultation: 745,- 

Top Stylist

Minimum udannet i 5 år.

Klip inklusiv konsultation: 675,-

Stylist

Minimum udannet i 1 år.

Klip inklusiv konsultation: 595,- 

Junior Stylist

Under sidste forløb i uddannelsen, eller helt ny udlært.

Klip inklusiv konsultation: 485,- 

Alle vores priser er vejledende.